در خصوص پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دولت

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال تملک اراضی واقع در طرح تعریض جاده ها توسط وزارت راه و ترابری
ابوالفضل فاضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده كارمند استخدام رسمي ( پرستار)دانشگاه علوم پزشكي البرز هستم.در حكم كارگزيني ما آيتمي مبني بر حق مسكن وجود ندارد و دانشگاه ماهيانه مبلغ دويست هزار تومان آن هم به صورت نا منظم براي ما واريز ميكند.
سوال بنده از حضرتعالي
آيا واريز حق مسكن در سيستم وزارت بهداشت و درمان با ساير ارگان ها كه حقي برابر با نهصد هزار تومان در سال جاري تعيين كرده اند تفاوت دارد؟ يعني اين وزارت اين حق را اختياري و پرداخت آن را بر عهده و صلاحديد دانشگاه هاي علوم پزشكي و هيئت امنا واگزار كرده است كه چنين مبلغ بي ربطي را واريز ميكنند!
اگر پاسخ منفي است.آيا ميتوان بخاطر اين تخلف از دانشگاه شكايت كرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه مبلغ حق مسکن در حکم کارگزینی دیگر کارکنان دولت در ادارات دیگر وجود دارد و ماهیانه مبلغ مشخصی در فیش حقوقی دریافت می نمایند باید این مبلغ به شما نیز به طور مستمر پرداخت شود و اگر نشد شما می توانید با شکایت از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید