کارفرما چه زمانی و چگونه از مفاد اعتراض مطلع خواهد شد؟

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال تملک اراضی واقع در طرح تعریض جاده ها توسط وزارت راه و ترابری
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من از طریق دیوان به رای اداره کار مبنی بر شکایت علیه کارفرما اعتراض زدم. کارفرما چه زمانی و چگونه از مفاد اعتراض مطلع خواهد شد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی بعد از ارجاع پرونده به یکی از شعب ،دادخواست و پیوست های شما به طرف شکایت ابلاغ خواهد شد.