23 اسفند 1402

دادنامه قطعی صادره از دیوان عدالت اداری

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال تملک اراضی واقع در طرح تعریض جاده ها توسط وزارت راه و ترابری
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
دیوان عدالت اداری پس از شکایت بنده از یک اداره دولتی و درنهایت بعد از ارائه مستندات و تبادل لوایح رای بلا ارجاع به نفع بنده صادر کرده است.
سوال من از شما اینه که با وجود رای بلا ارجاع آن اداره دولتی می‌تواند اعتراض ثبت کند و دوباره پرونده را به جریان بندازه؟
ممنونم پاسخ بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ظاهرا رای شما قطعی شده و رای قطعی دیگر قابل اعتراض نخواهد بود