در صورت استنکاف فروشنده از تحویل مغازه چه کنم؟

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی غیر منقول
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام مغازه پیش خرید کردم پول مغازه رو کامل دادم الان صاحب ملک میگه تورم رفته بالا باید پول بیشتر بدی وگرنه فسخ میکنم مغازه هم بهت نمیدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ اگر چنانچه بین شما قرارداد منعقد شده ک حاکی از وقوع معامله هست مالکیت منتقل شده و مبلغ توافق شده در زمان وقوع معامله بعنوان ثمن قراردادی ملاک هست ادعای فروشنده نیز در خصوص فسخ معامله وجاهتی نداشته و ب جایی نخواهد رسید بهتر است مستند ب قرارداد فی مابین و واریزی خود طرح دعوای الزام به تحویل مبیع را در دستور کار خود قرار دهید و دادخواست مربوطه را ب ثبت برسانید تا دادگاه ب موضوع رسیدگی نماید. موید باشید