20 مهر 1402

اجرت المثل مال غیر منقول

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی غیر منقول
رضا قهرمانی نژاد
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
ملکی سال 86 فروخته شده ولی سند انتقال پیدا نکرده سال 95 خریدار حکم الزام به سند گرفته ولی چون ملک توقیف بوده تا سال 1401 سند انتقال نیافته ولی ملک در سال 1401 به نام خریدار انتقال یافته و خریدار دادخواست خلع ید و اجرت المثل داده حالا میخواستم بدونم مبدا محاسبه اجرت المثل از سال 86 حساب میشه یا سال 95 یا سال 1401؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام. اجرت المثل از زمان تحویل محاسبه میگردد که اگر تاریخ معین نشده باشد زمان وقوع معامله که سال 86 میباشد محاسبه میگردد