15 مهر 1400

از شورای حل اختلاف به کجا باید شکایت کنم ؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر من به شورای حل اختلاف رفتم و مستاجر من دوماه کرایه پرداخت نکرده با این که پرینت بردم ولی اصلا حرف مرا و پرینت را نگاه هم نمیکنند از شورای حل اختلاف به کجا باید شکایت کنم ممنون از پاسخگویی و وقت با ارزش شما که دراختیار میگزارید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر دادخواست تخلیه به دلیل انقضای مدت اجاره باشد و شما به دلیل نیاز شخصی تقاضای تخلیه نمودید و مستاجر به استناد مصوبه ستاد کرونا تخیله نمی کنه و اعضای شورا به این دلیل به حرف شما گوش نمی کنند اولا مصوبه ستاد کرونا مشمول مستاجرینی است که در طول مدت اجاره تخلف عدم پرداخت نداشته باشند ثانیا راسا تا ۲۵ درصد ودیعه و کرایه را به حساب موجر ریخته باشند فلذا اینکه اعضای شورا به حرف شما توجه نمی کنند ابتدا به قاضی شعبه مراجعه و سپس به مدیر مجتمع حل اختلاف موضوع را شرح دهید اما این موضوع تخلف اداری نیست بلکه یک اعمال نظر است و در صورتیکه دلایل شما را کافی نداند از صدور دستو. تخلیه خوداری می کنند