21 خرداد 1401

سوءاستفاده از پسر بچه اتباع در بهره کشی اعمال منافی عفت

دسته بندی : کیفری | جریحه دار نمودن عفت عمومی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پسربچه اتباع که از۱۶ سالگی بهش تجاوز شده تا الان که ۱۲ساله گذشته طرف بزور سکسای گروهی باهاش انجام میدن چون طرف دمکلفته نمیتونه کاری بکنه ومیترسه ازش و میترسه ازش نیاز به کمک داره راه نمایی میشه بکنید از کجا شروع کنه باتشکر؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ ساده ترین راه تماس با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ می باشد و یا تماس با فوریتهای پلیس ۱۱۰ و اثبات موارد اعلامی و صدور دسـتورات دادستانی مبنی بر انجام تحقیقات پیرامون موضوع و تشکیل پرونده و ارجاع به دادسـرا جهت مراحل پیگیری و رسـیدگی.. مؤید باشـید..