اغفال و سو استفاده جنسی از بانوان

دسته بندی : کیفری | جریحه دار نمودن عفت عمومی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خواهر من متاهل همسرش معلول و یه مرد متاهل با گول زدن ایشون که تو حیفی برای این مرد من تو رو میخوام برای زندگی طلاق بگیر من می‌گیرمت الان بعد از گذشت 5 سال همسرش فهمیده و ایشون به خواهر من گفته من تو رو برای بازی و نیاز جنسی میخواستم تو که با من بودی پس با همه هستی الان خواهرم از لحاظ روحی روانی مریضه باید چیکار کنیم که این آقا نتونه دوباره زن های دیگر رو اینجوری اغفال و گول بزنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتونید شکایت کیفری انجام بدید البته جزییات این ماجرا باید شرح داده بشه که پیشنهاد میکنم با مشاوره تلفنی کمک بگیرید برای نگارش شکواییه