21 خرداد 1401

شکایت از همسایه به علت پوشیدن لباس نامناسب در مشاعات

دسته بندی : کیفری | جریحه دار نمودن عفت عمومی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا میتوان بدون ارائه شاهد از همسایه به علت پوشیدن لباس نامناسب در مشاعات ساختمان شکایت کرد،یا نیاز به ارائه شاهد هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در اینخصوص بهتر است که ابتـدا از طریق مدیر ساختمان، لزوم رعایت پوشش در مشاعات به مرتکب ابلاغ و یا تذکر گردد، در صورت عدم رعایت، با اثبات مراتب یادشده طی تنظیم استشهادیه محلی و یا شهادت شهود،، امکان طرح دعوی و پیگیری موضوع وجود دارد.. مؤید باشـید..