17 مهر 1400

اعتراض به رای شورای حل اختلاف در مورد مستاجر

دسته بندی : حقوقی | اعتراض به دستور تخلیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام میخواستم بدونم در صورتیکه شورای حل اختلاف رای به تخلیه عین مستاجره داده است آیا میتوان به رای اعتراض نمود مراحل آن چگونه است؟ با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم شما بله میتوانید با داشتن مدارکی که موجب میشود اعتراض شما به رای شورای حل اختلاف شود را با لایحه تنظیمی به شورای حل اختلاف تحویل تا رسیدگی انجام شود