20 مهر 1400

فروش ملک دارای سرقفلی و مطالبه اجاره جدید توسط خریدار

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی صلح سر قفلی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده سال ۹۷ سرقفلی یک باب مغازه خریداری کردم سال ۹۹ صاحب ملک اینجانب ملک خود را فروخت به دیگری و این صاحب ملک جدید ملک را خریداری کرد که از گرفتن اجاره سرقفلی امتناع میکتد و میگوید باید متری ۱۷ هزار تومن اجاره بدید ما که ماهی ۵۰ تومن میدادیم الان میشه ۳۰۰ هزار تومن تکلیف ما چیه خودش هم میگوید دوس ندارید ندید

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم مالک جدید باید از طریق دادگاه تقاضای تعدیل قرارداد اجاره را درخواست کنند در غیر این صورت مبلغی که بین شما و مالک قدیم طی قرارداد اجاره ای که هنوز دارای مدت می باشد عملی شده است را پرداخت کنید و در صورت امتناع مالک جدید از دریافت اجاره ،اجاره بهاء را سر موعد به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و مالک را از آن از طریق اظهارنامه رسمی مطلع کنید در صورت نیاز از طریق مشاوره تلفنی استفاده نمایید و مشاوره کنید موفق باشید