28 خرداد 1401

شمول خسارات تأخیر در تأدیه در درخواست اعسار از پرداخت محکومیت مالی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درپرونده مطالبه وجهی خوانده اعسار از پرداخت یکجا داده و شعبه حل اختلاف تقسیط رو قبول کرده ولی خوانده هیچ پرداختی ننموده است .قاضی اجرای احکام تاخیر تادیه رو شامل نمیدونه .ولی وقتی هیچ کدام از اقساط پرداخت نشده .یعنی اعسار کان لم یکن تلقی شده وتاخیر تادیه شامل میشود .ممنون از جوابتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا در محکومیتهای مالی، صرفنطر از اینـکه با درخواست اعسار محکوم علیه موافقت شده باشد و یا نشده باشد و اصـولا صرفنظر از صدور و یا عدم صدور حکم اعسار؛ خسارات تأخیر در تأدیه متوقف نمی شود و خسارات تأخیر در تأدیه تا روز پرداخت همچنان برقرار می باشد.. موفق باشید..