شکايت از بدهکار و مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
زهرا قمری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید از بدهکار شکایت کردیم تاریخ دادگاه نه ماه دیگر است می توانیم با داشتم آدرس محترمانه به در خانه بدهکار برویم و وجه مطالبه کنیم یا می‌تواند بی‌جهت به جرم مزاحمت شکایت کند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام فصل خصومت و اختلاف و گرفتن حق در دادگاه به عمل می آید و گرفتن بدهی خود به زور از دیگری تحت عناوین دیگری مانند ورود به‌ عنف به منزل دیگری و...قابل تعقیب می باشد