پرداخت ثمن معامله و تحویل مبیع

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی غیر منقول
رقیه بختیاری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من یک قرارداد به عنوان خریدار امضا کردم که در آن تاریخ تحویل ملک مشخص نشده است ولی یک تعهد به پرداخت هنگام تحویل ملک دارم.و در آن نوشته شده است که بنده به عنوان خریدار موظف هستم مبلغ سیصد میلیون تومان هنگام تحویل ملک بپردازم.
همچنین فروشنده یک بند اضافه کرده است که اگر مبلغ فوق را نپرداختم میتواند واحد را به هر کسی رهن دهد .
تاریخ تنظیم سند در قرارداد مشخص است یعنی مشخص است که فروشنده چه زمانی باید سند را به من منتقل کند.
خواستم بدانم آیا فروشنده میتواند بدون اطلاع به من که ملک آماده تحویل است واحد را رهن دهد ؟هیچ بندی مبنی بر نحوه اطلاع رسانی وجود ندارد.
یعنی با توجه به اینکه ننوشته تاریخ تحویل ملک را و بعد ادعا کند که به من اطلاع داده است در حالی که اطلاع نداده باشد.
دوم اینکه من چگونه میتوانم آمادگی خود را برای پرداخت رسماً به ایشان ابلاغ نمایم.
سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر با توجه به اینکه فرمودید تاریخ تنظیم سند مشخص شده پیشنهاد می شود در تاریخ مقرر به دفتر اسناد رسمی مراجعه و با فروشنده تماس بگیرید.و اعلام آمادگی برای پرداخت مابقي ثمن معامله را به فروشنده اعلام کنید در صورت عدم حضور ایشان حتماً گواهی عدم حضور را از سر دفتر اخذ کنید. موفق باشید