02 خرداد 1402

رفع سوء چک و توقیف کدملی

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یه چک به مبلغ چهل میلیون دادم به کسی چک برگه شده و من رفتم بانک رفع رسو کردم الان فهمیدم طرف دوباره چک من افتاده دستش رفته دادگاه کد ملی منو قفل کرده آیا من می‌توانم بدون حضور اون برم دادگاه کد ملی را باز کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم درصورتیکه چک رفع سوء شده چگونه شخص توانسته کد ملی شما را مسدود کند؟ شما با پرداخت مبلغ دین و یا اخذ رضایت از خواهان می توانید رفع مسدودی کدملی انجام دهید موفق باشید