02 خرداد 1402

شکایت علیه پزشک به علت قصور وی

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به نقص عضو
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
دوتا سوال دارم یکی اینکه نوزاد من بعداز نه ماه تحت نظر یک پزشک قرار گرفتن با کلی سونوگرافی اینا ناقص بدنیا آمده آیا میتوانم برعلیه پزشک شکایت کنم.
دوم اینکه حق اینو داریم که مسئولین نوزاد دست و پا عقب مانده را قبول نکنیم آیا نهادی با جایی هست که مسئولین نوزاد را قبول کنه
باتشکر محرمی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر با توجه به مستنداتی که دارید ازجمله سند و مدارک پزشکی با اثبات قصور پزشک میتوانید علیه وی در دادگاه انتظامی پزشکان شکوائیه طرح کنید. پذیرش کودکان در سازمان بهزیستی با دستور قضایی انجام می شود که شامل دو گروه از کودکان می شود ۱.کودکانی که سرپرست خود را از دست می دهند و اقوام حاضر به پذیرش آنان نیستند ۲. کودکانی که والدین آنها فاقد صلاحیت اخلاقی در نگهداری کودکان هستند.