02 خرداد 1402

دریافت دیه بلحاظ عدم بررسی دقیق صدمات توسط پزشکی قانونی

دسته بندی : کیفری | دیه
مجتبی غفاری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.مهرماه ۱۴۰۰ تصادف کردم و زمستان ۱۴۰۱ دیه دریافت نمودم.اکنون چند ماه بعد از دریافت دیه تصادف و بسته شدن پرونده متوجه آسیب چشمی و کاهش بینایی شدم و طبق نظر پزشک به دلیل لخته خون ناشی از تصادف یوده که در آن زمان در پزشک قانونی مطرح و بررسی نشد..ایا اکنون بعد از دریافت دیه و بسته شدن پرونده امکان شکایت مجدد هست؟
اگه امکانش هست چه نوع شکایتی به چه روشی انجام بشه.؟همشهری کامل جواب بده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر ،شما میتونید از طریق اعاده دادرسی و گذاشتن اسناد و مدارک مربوط به ادعای خود که بتازگی متوجه این موضوع شدید اقدام کنید که پس از تایید ادعای شما از طریق پزشکی قانونی شعب دیوان پرونده را به شعبه ای پرونده در اونجا قطعیت یافته ارجاع میده و از این طریق پرونده مذکور مجدداً به جریان می‌افتد