06 خرداد 1402

سوال در رابطه با سرقت می باشد.

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
مسیح گنجی اشتیجه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من کارم هرس درخت هستش من با یه بنده خدا که با خودم اوردمش که برام کار کنه تویه اورگان دولتی بیمارستان هستش من وسیله کارمو دادم تحویلش گفتم دادش هواست باشه به این برم بیام اومدم دیدم نیستش به من ربطی نداشته من نگهبان تو نبود بعد از دوروز بعد ابزارشو بهم نداد منم رفتم از دیوار جایی که کار میکرد برداشتم وسیله رو زدم بیرون الان میگه دارم حکم جلبت میگیرم من خودم اصلا دیگه نرفتم سمتش شما بگین من چیکار کنم میگه دوربین گزعته منو الان موندم عابروم داره میبره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود، برای گرفتن حکم جلب نیاز به طی مراحل قضایی دارد و حضرتعالی ابتدا در صورت وجود دلایل کافی به دادسرا دعوت و در صورت عدم تمکین حکم جلبتان صادر می گردد. طرف مقابل اگر وسایلت را به امانت نزد ایشان قرار داده باشید موظف است به شما مسترد نماید همینطور حضرتعالی هم موظف به مسترد نمودن ابزار ایشان می باشید. شما هم می تواند علیه ایشان شکایت مطرح نمائید.