06 خرداد 1402

مجاژات رابطه نا مشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
احمدرضا کی پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خسته نباشید ایا بادختر۱۴ساله پسره هم ۲۰ سالش باشه وبه خاطر رابطه ای جنسی بهش قول ازدواج بده وبا رضایت دختر رابطه ای جنسی برقرار کنه ایا حکمش اعدامه؟آخه تازه فهمیدم با دختر زیر ۱۸سال وفریب دادن آن تجاوز محسوب میشه ایا حکمش اعدامه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دختر بالای ۹ سال بالغ محسوب و هر نوع رابطه بدون صیغه زوجیت نامشروع تلقی و اگر با رضایت دختر صورت گرفته باشد صرفا مجازات شلاق را دارد.