08 خرداد 1402

افترا و اعاده اعتبار

دسته بندی : کیفری | افترا
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ،من‌ماشینم تصادف کرد بعد مقصر حادثه آشنای رییسم درآمد، من در دانشگاه کار میکنم،بعد ۹‌ماه خسارت رو با حکم قاضی پرداخت کرد ،الان رفته به رییسم گفته که من به ریاست توهین کردم و کلی دروغ گفته ،من پیش رییسم خراب کرده و تو کار باعث مشکلاتی برام شده ،این‌آقا کارمند دانشگاه نیست و من میتونم به چه عنوان ازش شکایت کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود عنوان شکایت شما افترا و اعاده اعتبار هستش فقط توجه کنید حتما باید مدارکی مبنی بر اثبات این موضوع ارائه دهید درصورتی که هیچ مدرک یا شاهدی ندارید برای جلوگیری از عواقب بیشتر توصیه میکنم از اقامه دعوی حذر کنید