09 خرداد 1402

امتناع از عرضه کالا و اخفا کلا

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

فروشگاه اتکا درحال طبقه بندی ونظم دهی به کالاهای تازه تخلیه شده در انبار منتهی به فروشگاه اتکا و عرضه کالا بودند که بازرسین سازمان صنعت مراجعه و بدون اینکه درخواست خرید کالا نمایند اقدام به تنظیم گزارش تخلف اخفا وامتناع از عرضه کالا مینمایند آیا اتهام تخلف اخفا وامتناع از عرضه کالا وتنظیم گزارش درست و وجاهت قانونی دارد یا خیر؟ لطفاً ارشاد فرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. بله این موضوع عنوان مجرمانه دارد و لازم است در صورتی که قصد عدم عرضه نبوده دفاع مناسبی ارائه شود. در این خصوص از همکاران ما راهنمایی بگیرید.