09 خرداد 1402

محاسبه ارش و دیه تعینی

دسته بندی : کیفری | دیه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بازوی دست راستم شکسته به غیر از دیه نوشته شده که آرش بابت محدودیت حرکتی در حرکات بازو ی راست و شانه راست معادل سه درصد از دیه کامل تعیین شده میخواستم محاسبه کنید غیر از دیه سه درصد ارش از دیه کامل یعنی چقدر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه ارش را ۳ درصد دیه کامل تعین نموده باشد۲۷ میلیون تومان میزان ارش میباشد