10 خرداد 1402

طرح دعوی مزاحمت تلفنی

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید یه اقایی چند ساله که مزاحم خانومم میشده تو خیابون میافتاده دنبالش بعدشم شمارشو به طریقی پیدا میکنه پیام میده و زنگ میزنه من تازه فقهمیدم و میخوام شکایت کنم . ولی متن پیامها پاک شده . میخواستم بدونم میتونم کاری بکنم؟ الان زندگیمون داره نابود میشه شمارو بقران راهنمایی کنین من یه دختر ۸ ساله و یه پسر ۶ ساله دارم دارم نابود میشم حس میکنم زنم خیانت کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم با سلام _ شما علیه سخص مورد نظر میتوانید دعوی مزاحمت تلفنی مطرح کنید( البته شاکی همسر شماست که ن مورد مزاحمت قرار گرفته)و تقاضای استعلام پرینت پیام و تماس را داشته باشید.