29 مهر 1400

توضیح در خصوص رشته حقوق و وکالت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام میشه درمورد آزمون وکالت و رشته حقوق و میزان درآمد وکیل توضیح بدهید
و برای تقویت فن بیان باید چیکار کرد و رتبه لازم کنکور دانشگاه حقوق تهران چقدره

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم دانشگاه هایی هستند که بدون نیاز به کنکور دانشجوی حقوق پذیرش می‌کنند شما با داشتن لیسانس حقوق می توانید در آزمون وکالت شرکت کنید در خصوص جزئیات با مشاور تحصیلی مشاوره نمایید موفق باشید