16 خرداد 1402

در مورد اخذ سند اوقافی

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقفیت
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقتتون بخیر ما ملکی اوقافی داریم که برای گرفتن سند اوقاف گفته باید مستاجر بشیم و مبلغی رو هم پرداخت کنیم از بین ۱۶ نفر اسم پدر من رو به عنوان پرداخت کننده ی این پول خود اوقاف انتخاب کرده ولی اسمشون اول لیست اوقاف هم بوده خواستم ببینم مشکل ایجاد نمیکنه این موضوع

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود وقتی ملکی اوقافی باشد که سند شخصی صادر نمیشود شما صرفا میتوانید از منافع ملک موقوفی طی یک قرارداد اجاره یا هر عقد مربوط به انتقال منافع دیگه ای استفاده کنید