17 خرداد 1402

کلاهبرداری از طریق سایت دیوار برای خرید بیتکوین

دسته بندی : کیفری | اجرا نکردن دستور مقام قضایی توسط ضابطین دادگستری
حسین نادرنیالمعه دست
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من برای ی آگهی توی دیوار برای ی شخصی بیتکوین خریدم و انتقال دادم و صبحش فهمیدم کلاهبرداری هست و جلوی اون کار رو گرفتم و گزارش دادم ب پلیس فتا حالا بعد از دوماه مسدودی پیام مبنی بر دفاع از اتهام نسبی با موضوع اختاریه و اخطار است همچنین ۵روز ب من فرصت دادند برای دفاع و اگر نرم حکم جلب صادر میشه. من از اصفهان نمیتونم برم شهر رشت لطفا راهنما من باشید تا از این مخمسه خلاص شم میتونم شکایتمو ب اینجا منتقل کنم و اینکه آیا راهی برای تبرعه شدن ؟باید ضامن هم ببرم یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام درخواست نیابت قضایی را از مقام تحقیق کننده بخواهید