آیانیروی بسیج ضابط محسوب می شود؟

دسته بندی : کیفری | اجرا نکردن دستور مقام قضایی توسط ضابطین دادگستری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده چندین سال سابقه و عضو فعال بسیج هستم و دارای کد بسیجی فعال و کد محل خدمت و کد به تایید رسیده از سپاه حضرت محمد ص را با ممهور به مهر بسیج و سپاه حضرت محمد ص را دارم.
و بصورت بسیج ویژه برای خدمت سربازی به یک سازمان امنیتی بزرگ در کشور معرفی شدم و در آنجا چند تا برگه و حکم تشویقی با کد پاسداری سربازی دارم که رونوشت شده به شخص خودم نیز تحویل شود. و همه این موارد را کتبا دارم
و از طرفی لازم به ذکر هست بسیج که مردمی است و ادامه دار میباشد و خدمت را به اتمام رساندم ولی طبق قانون تا سی سال در دوره ضرورت هستیم یعنی همچنان نیز سرباز نظام و یگان خدمتی هستم البته در دوره ضرورت. حالا سوالم این است
اگر تخلفی در ارگان یا نهاد یا شرکت دولتی ببینم با سند و مدرک به یه نهاد نظارتی مثل بازرسی کل کشور کتبا اعلام کنم و آخر گزارشم کدهای فوق الذکر در بسیج و یگان خدمتی سربازیم را نیز اضافه کنم، این از لحاظ قانونی و امنیتی مشکل و بار قانونی برای بنده دارد؟ یعنی سازمان بازرسی کل کشور که زیر نظر قوه قضاییه هست میتواند بابت ارائه این کدها به بنده معترض یا اقدام قانونی کند؟ یا خیر بنده ضابط محسوب میشوم؟باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما ضابط خاص محسوب می شوید و در این موارد که جرم غیرمشهود است وظیفه ی شما ارایه ی گزارش است .