19 خرداد 1402

هک ودسترسی غیر مجاز به سیستم رایانه ای

دسته بندی : کیفری | جعل اینترنتی (تغییر دادها،وارد کردن متقلبانه به هر کیفیت حذف اضافه و اصلاح)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
چند هفته گذشته از اکانت بنده یک پیامی به یک کانال تلگرامی فرستاده شد و فردی بدون اسم و فامیل مورد خطاب داده شده بود بدون هیچ توهین و فحاشی.
آیا این فرد میتونه شکایت کنه یا خیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام موردی که شما اشاره کردید از مصادیق جرم هک ودسترسی غیر مجاز به سیستم های رایانه ای می باشد در صورت صلاحدید از طریق سایت می توانید جهت تنظیم شکواییه توسط اینجانب درخواست داده وبنده برای شما تنظیم وارسال کنم