12 آبان 1402

مشارکت در قاچاق کالا و جعل رایانه ای

دسته بندی : کیفری | جعل اینترنتی (تغییر دادها،وارد کردن متقلبانه به هر کیفیت حذف اضافه و اصلاح)
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام پرونده ای داریم در رابطه طرح ریجستری تلفن همراه ما برای یکی رجیستری تلفن همراه انجام دادم یعنی اون سریال گوشی می داده ما پاسپورت را خریداره کرده ابلاغیه دوسال پیش برامون اومده الان به قید وثیقه ازاد هستیم و پرونده در حال جریان هست به اتهام مشارکت در قاچاق کالا حرفه ای
و اتهام جعل رایانه ای و دسترسی به داده های مجعول و دستری غیرمجاز به سامانه های مخابراتی آیا می تونین همچین پرونده رسیدگی کنید؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم برای مشاوره بهت می بایست پرونده شما مطالعه و بررسی شود باتشگر