24 خرداد 1402

جرایم استفاده از سیم کارت اشخصاص متوفی

دسته بندی : جرایم سایبری | سرقت و جهل هویت
اشکان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب خسته نباشید ببخشید خدممتون ی سوال داشتم اگه سیم کارت به نام کسی باشه که فوت شده باشه و اگر کسی با اون خط مرتکب جرمی بشه آیا وراث باید در مراجع قانونی پاسخگو باشند؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

هرگونه استفاده از سیم کارت شخص متوفی عواقب خاص خواهد داشت.اگر بدینوسیله خسارات متوجه شخصی گردد وراث مکلف به پرداخت هستند اما در مورد جرایم کیفری مورد به پلیس فتا ارجاع تا هویت شخص مجرم با روشهای خاص پلیس کشف گردد و نامبرده مجازات مربوطه را تحمل نماید