09 مرداد 1402

تبلیغات برای کانال فروش پوشاک در ایتا

دسته بندی : جرایم سایبری | سرقت و جهل هویت
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من یک کانال فروش پوشاک دارم به اصرار یک نفر که تبلیغات گسترده در برنامه ایتا انجام میدهد بنری را بهش دادم تا در کانالهای مختلف که می‌گفت گسترده انجام میدهم دادم و پس از انتشار بنرم مبلغ سی و پنج میلیون از من مطالبه کرده .و من هم چون از قبل گفتم خورد خورد ایشان هم قبول کردند تا الان پانزده میلیون به وی در کارتش پرداخت کردم ولی مرتب در دایرکت من فشار می آورد و طلب پول میکند و حتی بمن میگوید حرم خور خواستم مرا راهنمایی کنین چون واقعا تحت فشار هستم و حتی از تبلیغ گسترده وی هم جذب خوبی نگرفتم
لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید چون شنیدم بدون مجوز نمیتونه تبلیغ کنه
مشاوره قبلی همکاران شما کلی یه مشاوره دادند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بستگی دارد که آیا قرارداد کتبی بین شما وجود داشته یا خیر.اگر صرفا به صورت شفاهی درباره این مبلغ توافق کرده باشید این شخص کار خاصی نمی تواند انجام دهد و مدرکی برای اثبات توافقی که داشتید ندارد.