25 خرداد 1402

بدهی ناشی از نزول و رباخواری

دسته بندی : کیفری | اخاذی
سیده پانته آ پورسیدرضا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده از سال ۱۴۰۱ تا به امروز گیر ۳نفر نزول خور افتادم و بابت ۴۰۰ میلیون بدهی الان حدود ۱میلیارد بدهکار آنها شدم.
در ضمن ۷۰۰ تومان چک( ۷فقره چک) من نزد آنهاست.
سوال:
اولا چطور میتوانم بدهی خود را بدهم ولی بدون بهره ؛ دوما چطور بتوانم مسائل قانونی مشکلات آن گریبان بنده نشود.
بطور کلی با کمترین مشکل قانونی بدهی خود را با کمترین بهره بدهم.
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اولا نیاز به تشریح مساله دارد برای راهنمایی ثانیا بدهی شما با خسارت تاخیر تادیه حساب میشود نه میزانی که آنها تعیین میکنند