25 خرداد 1402

اعساز از پرداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت مهریه
مجید زمان زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.500عدد سکه مهریه من بوده که بعد از درخواست مهریه با توجه به اعسار همسرم قبل از صدور حکم به بیست عدد و 4ماهی یک عدد سکه پیش پرداخت محکوم شده.شوهرم چند پرونده مالی و کلاهبرداری نیز دارد که خود را زندانی معرفی کرده.درحال حاضر من جدا شدم .می‌خوام بدونم اگر دوباره اعسار بزاره قاضی نهایتا چند سکه را به عنوان پیش پرداخت تعیین میکند.با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود خدمت شما رویه واحدی در این خصوص نسبت به پرسش شما وجود ندارد در صورت طرح دعوای اعسار یا طرح دادخواست تعدیل محکوم به ممکن است نحوه بازپرداخت تغییر کند یا خیر بستگی به اوضاع وحوال مدعی اعسار و میزان ملائت وی میباشد .