مطالبه مهریه و انتقال ملک برای عدم پرداخت مهریه

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت مهریه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خواهش میکنم تورو خدا پاسخ مشکل بنده را بدهید ،برادر من خانه قولنامه که کدرهگیری ندارد بصورت صوری بنام کسی زده ک بعداز 3 هفته فسخ شده و مستاجر هم فسخ شده و الان مستاجر همکاری برای فروش نمیکنه و اجازه ورود نمیده، برادرم به علت مشکل نداشتن اموال دیگه برای زندگی می‌ترسه برای،مهریه توقیف بشه و در عسر و حرج قرار بگیره یا اقساط مهریه بالا رود ، و اینکه همسرش شکایت کرده و جهیزیه خودش رو استرداد نموده و برادرم عدم تمکین زده و هیچ مالی جز آین خانه برای فروش و تهیه مسکن و لوازم برای تمکین استفاده کنه ، لطفا راهنمایی کنید چکار میشه کرد ، یک چطور بتونیم با این مشکلات عدم تمکین بگیریم و چطور بتونیم خانه را بفروشم که مستاجر اجازه نمیده و اینکه تو دادگاه چطور دفاع کنیم برای تقسیط مهریه در حد وسع برادرم ،با وجود این خانه و مشکلات قاضی چه حکمی میده ،آیا خانه مصادره میشه ،اگه اینطور بشه خانه و لوازم در شان زن تکلیفش چیست،متشکرم ایشان توانایی گرفتن وکیل ندارد و بیکار میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام سوال واضح نمی باشد اما در صورتی که ملک در اختیار مستاجر باشد نمی توان اصرار کرد به اجازه دادن بازدید منزل