27 خرداد 1402

شکایت کیفری افترا تهمت

دسته بندی : کیفری | افترا
سیده پانته آ پورسیدرضا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام صاحبکار همسرم بدون مدرک دو نفر از فامیلاشون فرستاده درب منزل و ادعا کردن که همسر بنده 50میلیون به این دو نفر پول داده و همسرم بدهکار هستن و این دو نفر برای ما مزاحمت ایجاد کردن و صاحبکار همسرم خودشون قانونی اقدامی نکردن ما از ایشون شکایت کردیم به جرم تهمت و اقترا و مزاحمت برا خانواده...شکایت ما به جایی میرسه ممنونم از شما...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اولا سوال رو نامفهوم مطرح کردید ثانیا مدرکی دال بر اینکه از طرف صاحب کار همسرتون مطرح شده دارید؟ ثالثا در صورتی که اون دو نفر ایجاد مزاحمت کردن با داشتن ادله علیه اون دو نفر طرح دعوا کنید