27 خرداد 1402

تخلیه فوری عین مستاجره

دسته بندی : حقوقی | اعتراض به دستور تخلیه
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر، سوالی داشتم.
ما یک سال پیش خونمون رو اجاره دادیم و بین خودمون قرار داد نوشتیم که متاسفانه گم شد، این خانواده اول گفتند 4 نفر هستند و بعد فهمیدیم دروغ گفتند و 5 نفر هستند، اجاره رو هر 3 4 ماه پرداخت کردند و پول قبض هارو کلا ندادند تا بعد یکسال که برای قطعی از اداره ها اومدند این ها پرداخت کردند، تو این یک سال هم بارها دچار مشکل و بحث شدیم و ازشون خواستیم تخلیه کنند که نکردند.
الان بهشون میگیم وقتتون تموم شده تخلیه کنید مقاومت میکنند، ما بدون قرارداد چطور میتونیم حکم تخلیه بگیریم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال کنین و تقاضای تخلیه کنین با توجه به اتمام قرارداد بعد با دو شاهد دادخواست تخلیه فوری در شورای حل اختلاف مطرح کنین با تشکر