28 خرداد 1402

معافیت از رزم در سربازی

دسته بندی : جرایم پزشکی | دادسرای انتظامی
علی رضا قوامی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بنده معافیت از رزم اعصاب و روان دارم (( اختلال وسواس خفیف.)) حالا اینکه بماند من موندم چه جور بهم تعلق گرفته چون طرف گفت وسواس داری گفتم نه بعدش پرسید گفت چرا اینجایی گفتم از خشم شب و تیر بدم میاد و نمیتونم تحمل کنم بعد که رفتن کمیسیون دیدم برام معافیت از رزم رد کرده به همین راحتی . خواستم ببینم آیا این نوع معافیت از رزم برام مشکل ساز خواهد شد یا نه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام این نوع معافیت ازنوع معافیت پزشکی نیست وجای نگرانی ندارد.