28 خرداد 1402

مطالبه دیه آسیب حین خدمت

دسته بندی : حقوقی | درخواست پرداخت دیه از بیت المال
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روزتون بخیر
بنده قبل از اینکه به خدمت سربازی واریس جزئی داشتم که یک بار هم تحت درمان قرار گرفتم. زمانی که دفترچه سربازی پر کردم و برای تایید سلامتی به دکتر معرفی شدم و دکتر نیروهای مسلح تایید کرد که سالم هستم و مشکلی ندارم. بعد گذشت حدود 6 7 ماهو در حین خدمت دچار درد شدید شدم و به کمیسیون معرفی شدم و در نهایت به دلیل واریس شدید معاف دائم شدم. سوالی که داشتم این بود که آیا بخاطر اینکه قبل سربازی سالم بودم و در حین سربازی دچار مشکل شدید شدم و معافیت دادن بهم، امکان دارد برام درصد جانبازی تعلق بگیرد یا نه؟ و اینکه آیا میتونم هزینه درمانم که به صورت آزاد مجبور شدم پرداخت کنم رو بگیرم؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما بابت صدمات که به شما وارد شده مطالبه دیه یا ارش طبق نظر پزشکی قانونی داشته باشین و در صورت مطالبه دیه ‌تشخیص پزشکی قانونی ممکن با تایید کمیسیون برای تایید جانبازی شما شود با تشکر