آیا بدلیل فقد بیمه می توان از صندوق خسارت بدنی مطالبه خسارت کرد؟

دسته بندی : حقوقی | درخواست پرداخت دیه از بیت المال
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید سال 1402شوهرم بدون گواهینامه پشت لودر نشسته لودر واژگون شده یک نفر کشته شده لودر گویا بیمه هم نداشته که مقصر پنجاه پنجاه اعلام شده به دیه امسال نصف میشه 600میلیون تومان که شوهرم کارگر هست هیچ پولی برای پرداخت دیه ندارع آیا ازبیمه صندوق خسارت‌های بدنی امکان اینکه پرداخت بشه دیه هست یانه ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام پاسخ مثبت است شما می توانید بطرفیت صندوق خسارت بدنی طی مراحل قانونی وی راملتزم بپرداخت خسارات وارده کرد موفق باشید.