21 آبان 1400

اثبات اتهام آدم ربایی

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سه روز پیش دوست بنده به دلیل مشکل نوامیسی که برای خواهر ایشون پیش اومده بود طرفی که این مشکل رو ایجاد کرده بود پیدا میکنه و میره دم خونشون و به ایشون میگه که با شما صحبت دارم ایشونم با رضایت میشینه تو ماشین و میریم که دوست بنده صحبت کنه از اول ماجرا تا اخر من فقط تو ماشین نشسته بودم هیچ کاری نکردم اما دوست من حدودا ۱۰تا ضربه زیر گوش طرف مقابل زد. و بعداز تمام شدن صحبت ها ایشونو به منزلشون برمیگردوننه و با پدر طرف مقابل صحبت میکنه. و صیحیح و سالم. برمیگردونه و بعد یک روز خانواده طرف شکایت میکنن به جرم آدم ربایی و تحدید به قتل و چندین دروغ دیگر الان جرم من که تو ماجرا فقط حظور داشتم و هیچ کاری نکردم چیه؟ و اینکه. ما متهم به جرم ادم ربایی هستیم؟ و الان طرف میگه اگر میخواید من رضایت بدم باید ۲۰میلیون به من بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی جهت اثبات جرم آدم ربایی می بایستدلایل اثبات جرم وجود داشته باشد از جمله اقرار متهم به انجام جرم آدم ربایی. شهادت از سوی شهود به وقوع جرم آدم ربایی. استناد به علم قاضی که ممکن است به طرق گوناگون حاصل آید، هم مانند؛ تحقیقات محلی و … .و چنانچه هیچ کدام از دلایل وجود نداشته باشد شما تبرئه خواهید شد و صرفا اتهام ضرب و جرح توسط دوست شما آن هم با مراجعه به پزشکی قانونی و شهادت شهود قابل اثبات خواهد بود.