مجازات آدم ربایی و ضرب و جرح

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من در یک دعوای از اسپری فلفل استفاده کردم و آن ها 3 نفر بودند که من را رباندند و یک زن هم همراه داشتند که مدام از من عکس و فیلم می‌گرفت و پدر و پسر عموی این سه نفر بعد از کلی کتکاری در محل به زور من را سوار ماشین کرده و من را سر جاده ای اصلی آوردند و سوار آمبولانس کرده و آن موقع هرچه گفتم بزارید پاسگاه سراغم بیایید اجازه ندادند و به زور من را سوار ماشین کرده و به سر جاده اصلی آوردند آیا این زن و آن دو نفر که من را با ماشین آوردند سر جاده مورد مجازات قرار میگرند و در محل ربوده شده من به شدت آسیب جسمی دیده ام و پدر و پسر عموی آن ها من را نزده فقط بعدا آمدند و من را با ماشین آوردند پایین آیا هر فردی که آنجا حضور داشته باشد و ما ازش شاکی باشیم مجازات می‌شود اگر در این مدت از کارهایم افتاده و نتوانستم کار کشت گندم و سایر کارهایم را انجام دهم میتوانم شکایت مطالبه خسارات بکنم من فقط از این سه نفر شکایت کرده ام و می‌توانم الان اون زن و پدر و پسر عمویشان بهش اضافه کنم این زن مجازات میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

هر کسی در محل حادثه حاضر باشه و همکاری کرده باشه مجازات میشه . از هرکسی شکایت نکردید اضافه کنید. دوست عزیز با توجه به سوالات بسیاری که پرسیدید مشخصه هیچ دستاوردی براتون تداشته سوال متنی. اگر واقعا کمک میخواید تماس تلفنی برقرار کنید و یا وکیل بگیرید. موفق باشید