07 تیر 1402

اعتراض به نظریه کارشناسی پنج نفره

دسته بندی : حقوقی | منابع طبیعی
سعید بزرگی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
در یک پرونده منابع طبیعی که با نظریه کارشناسی 5نفره منجر به رای به ضرر اینجانب شد یک نفر از کارشناسان کارمند شاغل سازمان منابع طبیعی بود (ماده 33 کانون کارشناسان)
آیا در صورت اثبات نظریه قابلیت ابطال داره یا هیچ تاثیری نداره ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بر کاربر گرامی،شماباتوجه به ماده 33 کانون کارشناسان که ذکر کردید میتوانید در مهلت مقرر نسبت به نظر هیت پنج نفره اعتراض کنید