07 مهر 1402

گرفتن سند متعلق به زمینهای منابع طبیعی

دسته بندی : حقوقی | منابع طبیعی
سعید بزرگی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام کسی که چندین سال است زمینهای منابع طبیعی را تصرف کرده و به شکل. باغ درآورده سند مالکیت میتواند بنام خودیگیرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به کاربر گرامی، شرایط گرفتن سند برای زمین منابع طبیعی نیاز به تشریفات خاصی دارد که مهم ترین آن داشتن قطعیت برگ تشخیص است در صورت داشتن قطعیت برگ تشخیص، سازمان منابع طبیعی اقدام به تهیه عکس هوایی میکند،بعد از تهیه مدارک مورد نیاز و انجام مراحل قانونی و اداری، روند صدور سند انجام خواهد شد.