07 تیر 1402

خرید واحد آپارتمان از یکی از شرکا وتقاضای وجه توسط شریک دیگر

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی غیر منقول
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام آپارتمانی را پارسال خریداری کردم امسال دیدم که دو شریک با هم اختلاف خوردند و شریک دوم که به من فروخته البته اجازه داشته پاسخگو نیست . شریک اول میخواهد که با او توافق کنم و مبلغ 200 میلیون به او بدهم تا آپارتمان را خام تحویل دهد این درصورتیه که واحدها بین این دو تقسیم شده و هر کدام جداگانه واحدهای خودشان را حق فروش داشتند و من از شریک دوم خریدم که 140 میلیون بدهکارم جدا از جریمه دیرکرد تحویل .... و در قولنامه من قرار شده آپارتمان کامل تحویل شود. البته بنده شکایت کردم که هنوز رای ندادند.
دو سوال دارم اول اینکه با شریک اول وارد معامله بشوم یا خیر
2. آیا اگر آپارتمانی به چند نفر فروخته شده باشه با اولین شکایت قاضی حکم به توقف عملیات ساختمانی می‌دهد یا خیر
لازم به ذکر است قیمت ملک من از پارسال 3 برابر شده است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی معمولا دو شریک بین خودشان تقسیم نامه دارند وواحدهای هرکدام مشخص می‌باشد لذا بهتر است به شریک دوم وجه ای پرداخت ننمایید وبا شریکی که از ایشان ملک را خریداری نموده اید مسله را حل نمایید در هر صورت چون سند مادر بنام هردو می‌باشد دعاوی را علیه هر دو مطرح نمایید مگر اینکه به تقسیم نامه بین دو شریک دسترسی داشته باشید.اکر آپارتمان به چند نفر فروخته شودساخت وساز ملک توقیف نمی‌گردد اما جهت جلوگیری از نقل وانتقال بیشتر ملک بنا به درخواست شکات سند ملک توقیف میگردد .