08 تیر 1402

امکان شکایت از دندانپزشکی که دندان من را شکسته است

دسته بندی : جرایم پزشکی | دادسرای انتظامی
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

دیروز برای جراحی ریشه دندان 5 و 6 بالا به درمانگاه مراجعه کردم
دکتر دندانپزشک گفتند بدون جراحی ریشه ها را در می آورند و در حین بیرون آوردن ریشه ها
دندان 4 بالا که قبلاً عصب کشی شده بودند را شکستند و کامل تاج دندان با پین و مواد پرکننده را نشانم داد و گفتند که این هم شکست و بیا بعدا برات دندان بذارم ولی نصف هزینه دندان و کل هزینه روکش رو خودت بدهی
من که در شوک و ترس بودم چیزی نگفتم
الان میخام بدونم که آیا این قصور پزشکی هست و دیه به من تعلق میگیره ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید از دندانپزشک در دادسرای نظام پزشکی شکایت انتظامی مطرح کرده، یا با مراجعه به دادسرا و یا شورای حل اختلاف شکایت خود را مطرح کنید. با توجه به مرجعی که در آن شکایت کردید با درجه به درصد تقصیر مجازات انتظامی، کیفری یا الزام به پرداخت دیه و خسارات مطرح می شود.