12 تیر 1402

شکایت واهی اخلال در نظم عمومی

دسته بندی : کیفری | جریحه دار نمودن عفت عمومی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر خانم‌من از من شکایت کرده با عنوان اخلال در نظم و آسایش عمومی! نه دعوایی کردم نه جر و بحثی نه هیچ چیزی...فقط سه سال از عقدمون گذشت گفت نمیتونم جهاز بخرم گفتم از اول میگفتی راحت تر بود خودم رفتم همه چیز رو خریدم و بدون کوچکترین بحث و دعوایی به خانمم که عقد کردیم گفتم حاضر بشه و رفتم دنبالش از خونه پدرش و‌ آوردمش خونه خودم که زندگی مون رو شروع کنیم و هیچ بحثی هم نکردیم بعدش باهاشون...الان این شکایت اخلال در نظم عمومی رو چجوری ثابت کنم که دروغ میگه و حرف بیهوده هست یعنی پارامترهای اثباتش چیه که آماده باشم واسه روز شواری حل اختلاف

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شکایت مطروحه با عنوان اخلال در نظم عمومی با این توضیحاتی که شما فرمودید نتیجه ای را ندارد نگران شکایت این شخص نباشید