13 تیر 1402

افتتاح درگاه الکترونیکی و حساب بانکی به نام اشخاص

دسته بندی : کیفری | جعل اینترنتی (تغییر دادها،وارد کردن متقلبانه به هر کیفیت حذف اضافه و اصلاح)
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من در شرکت اینترنتی کارمیکنم بعنوان پشتیبان و پاسخگوی سوالات کسانی ک ثبت نام کردن. من دخالتی در ثبت نام و دریافت هزینه کلا ندارم ، کسی ک ثبت نامشو انجام میده وارد کانالهای شرکت میشه و هرکانالی مربوط ب یک کارهست با توضیحات، ایدی من و ده نفر دیگه هم داخل کانالهاس ک متقاضی سوال میپرسه و ماجواب میدیم،، حالا قضیه اینه مدیراین شرکت ازمن و چندتا همکار خواست اگر مایلیم کارت ملی و شبای بانکی بدیم بهشون تابنام ما واسه شرکت درگاه بگیرن، ازونجایی ک قبل اینکه خودم این کاروبکنم دوسال 4نفردیگه هم درگاه داشتن ازشون پرسیدم گفتن هیچ مشکلی پیش نمیاد،مالیاتو شرکت میده ،تاحالا اوکی بوده درگاهمون و حسابمون ، منم مدارکو دادم و درگاه بنام من گرفتن واسه شرکت ،البته درگاه تصف روز فعال بود و مسدودشد بخاطر نامه ای از پلیس فتا،، تومه کنید بحساب من هیچ پولی از درگاه حتی هزارتومنم واریزنشده ک من بخام ب جایی انتقال بدم ،، طبق نامه فتا چون صاحب درگاه من بودم تمام حساب بانکی هام مسدودشده ، حالا من باید چیکارکنم؟ ب کجامراجعه کنم و اصلا مشکلم رفع میشه یانه؟ حسابهام رفع انسدادمیشن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به نظر می‌رسد که شما با درگاه بانکی به نام خود در بستر شرکت محل کار خود به نوعی مرتکب جعل رایانه‌ای شده‌اید و به نظر می‌رسد که شرکت قبلاً موضوع سو استفاده از درگاه شرکت را به پلیس فتا گزارش نموده است بهتر است از جزئیات مطلع شوید و علت مسدودی حساب را و اینکه به دستور و یا شکایت چه کسی این اتفاق افتاده است را از پلیس فتا سوال نمایید در هر صورت جرم رایانه‌ای اتفاق افتاده است