13 تیر 1402

سوال در خصوص قدرت نمایی

دسته بندی : کیفری | جریحه دار نمودن عفت عمومی
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام به این جانب اتهام توهین تهدیدوقدرت نمای با سلاح داده اند دو عدد شهود دارن که هر کدام متغیر شهادت داده اند هیچ فیلم ویاسلاحی ظبت نشده است و نیروی انتظامی گفته است که چنین کاری اینجانب انجام نداده‌ایم ولی 16 ماه زندان محکوم شده ام لطفن راهنمای کنین با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برای پاسخ دقیق تر لازم است دلایل و حکم دادگاه مطالعه شود در صورت توان مشاوره تلفنی بگیرید