15 تیر 1402

طرح شکایت در نظام پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | دادسرای انتظامی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام چطور و به چه سازمانی می توان تخلف بخش اتاق عمل یک بیمارستان را در ربطه با استفاد از نیروی کمک بهیار به عنوان دستیار جراح و تکنسین اتاق عمل گزارش داد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام �ا می‌توانید از رئیس بیمارستان رئیس تیم جراحی و همچنین شخصی که در امر پزشکی دخالت نموده در نظام پزشکی در دادسرای رسیدگی به تخلفات شکایت نمایید