05 آذر 1400

عدم پرداخت پورسانت به کارفرما خیانت در امانت محسوب میشود یا مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام دریه شرکت حمل ونقل کار میکنم مقداری کرایه رو بصورت نقدی بردم مقداریش و پس دادم مقداری مانده آیا خیانت درامانت محسوب میشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم باتوجه به سوال مطرح شده اگر شما راننده شرکت باشید و مالک خودرو باشید و باید نسبت به درامد درصدی به کارفرما پرداخت نمایید خیر اما اگر طور دیگری باشد بله خیانت در امانت میباشد